Започна разследване на убийството след побой на 18-годишен във Враца

14431
Започна разследване на убийството след побой на 18-годишен във Враца

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Враца се провежда разследване за случая, при който, след нанесен побой от двама души в центъра на града, почина 18-годишния Т. Й., съобщиха от Апелативната прокуратура в София.

Около 12,55 часа на 12 януари 2016г. в централната част на гр. Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Т.Й. и две лица – братя във връзка със спазване правилата за движение по пътищата, обясняват от прокуратурата.

Пребиха до смърт момче във Враца

18-годишно момче е починало след побой към 13.00 ч. в центъра на Враца. Това каза за Радио „Фокус“ говорителят на Областна ...

Спорът прераснал в причиняване на побой на 18 годишния Т.Й. от двамата братя, които му нанесли множество удари с ръце. В следствие на причинените наранявания по- късно Т.Й. починал. Незабавно Окръжна прокуратура – Враца е разпоредила разследване.

Двамата братя излезли от колата и налетяли на бой на шофьора на другия автомобил. Единият извадил бокс и ударил момчето в лицето, при което то паднало безжизнено на земята, разказват обаче очевидци.

Извършен е оглед на местопроизшествие, в момента се разпитват установените до този час 12 свидетели - очевидци, като разпитите на свидетелите ще продължат и в следващите дни, и пред съдия. Назначена е съдебно медицинска експертиза. Очаква се в най-скоро време да се предоставят на прокуратурата резултатите от аутопсията на починалия.

Иззети са записи от случилото се, направени от случайни граждани и за съдържанието им е назначена видео -техническа експертиза. Задържани са по Закона за МВР двамата братя, нанесли побоя на починалия.

Простреляха мъж във врачанско село

При скандал във врачанското село Моравица е прострелян мъж, това каза за „Фокус” Красимир Василев- говорител на Областна ди...

Кадри на фаталните удари върху момчето са хванати от вестник „Зов" и сайтът "Трибали". Вижда как единият от двамата нападатели Десислав държи ръцете на младежа, а брат му Иван го налага. Неколцина наблюдават отстрани, но не помогнат на младежа.

Минувачи се опитали да помогнат на пострадалия, след като паднал на земята от удара, но младежът нямал пулс.

И двамата извършители са задържани от полицията, съобщава "Нова телевизия".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Враца