Без последствия за синовете на Чоков след поредния скандален случай в Галиче

7856
Без последствия за синовете на Чоков след поредния скандален случай в Галиче

Прокуратурата няма да повдига обвинение за побой на синовете на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков. Това стана факт след като имаше и досъдебно производство по случая.

Пред Нова телевизия от болницата потвърдиха анамнезата на мъжа, за когото се твърди, че е бит от отрочетата на Чоков. 29-годишният Мариян Йотов обаче отрича - и пред съда. Има слухове, че градоначалникът е бил на посещение на Йотов в болницата и го е "посъветвал" да не се оплаква.

Пореден побой с участието на синовете на скандалния кмет Ценко Чоков, институциите мълчат

Пълно мълчание на институциите по пореден случай на побой с участието на синовете на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков, информ...

В случая беше замесен и общинският съветник от АБВ Борислав Попов. Той твърди, че побой не е имало, а приятелят му Мариян бил много пиян, паднал от стола и се ударил. Близките му отричат той да е бит и въобще да е свързан с инцидента.

Лимитът ви изтече - така Чоков накратко коментира случилото се.

Други потърпевши обаче се решиха да проговорят. 18-годишният Питър Радулов също е имал сблъсък с кметския син Мартин. „Заплашва, че ще ме убие, че ще ме запали - ще изгоря жив. Получавах заплахи и от баща му Ценко Чоков”, разказва Радулов.

По думите му синовете на кмета се закачат и тормозят всички в селото. Хората се страхуват да излязат и да кажат какво се случва, защото са под натиск. От страх за живота си младежът се изселил от Галиче, но отказал да оттегли жалбата си. През септември къщата му е била подпалена.

Арестуваха сина на кмета на Галиче заради побой

Синът на скандалния кмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков – Мартин, е задържан за побой в заведение в Бяла Слатина. Информа...

На последните местни избори Венцислав Николов е бил застъпник на изборите на опонента на Ценко Чоков. Твърди, че синът на кмета го заплашва и досега. Николов е подал две жалби срещу кметски син в полицията, но все още няма резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com