Във Враца не пускат топлото - все още

11450
Във Враца не пускат топлото - все още
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Въпреки внезапното застудяване, във Враца няма условия да се пуска парното. Това твърди директорът на местната "Топлофикация" Радослав Михайлов.

За да започне отоплителния сезон, трябва в продължение на три дни средноденонощната температура да е под 12 градуса, а дългосрочната прогноза да е за застудяване. „На този етап според прогнозите застудяването ще е за около седмица“, обясни Михайлов пред Дарик радио.

От днес пускат парното в училищата и градините

От днес, 23 октомври, ще бъде включено парното в детските, учебните и здравните заведения на столицата. От "Топлофикация София" съобща...

Въпреки това институции, детски градини и училища могат да пуснат индивидуално парното си след депозиране на молба до „Топлофикация“. До момента от тази възможност са се възползвали три детски градини.

След решение на ДКЕВР от 1 юли бе променена цената за битово горещо топлоснабдяване за абонатите във Враца от 78,19 лв без ДДС на 82,24 лв. без ДДС на мегават/час.

Според очакванията на синоптиците температура във Враца днес ще достигне 9 градуса, утре – 13, в събота – 7, а в неделя и понеделник – 6 градуса, след което ще започне плавно да се покачва до 12-13 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com